La Selecció Espanyola sub-19 jugarà per tercera volta a Alzira el pròxim dijous

L’Ajuntament d’Alzira ha acceptat la petició de la Real Federació Espanyola de Futbol perquè la Selecció Espanyola sub-19 jugue el pròxim dijous a l’estadi Luis Suñer Picó contra Israel. Les seleccions espanyola i israeliana tenien previst jugar dos partits de preparació a la Marina Baixa i finalment ho faran dimarts a les 16 h. a El Collao d’Alcoi i dijous a les 11 h. al Luis Suñer Picó.
La “Mini Rojita” ja ha jugat dos voltes a Alzira en partits classificatoris per a l’Eurocopa: el 20 de Octubre de 2007 contra Liechtenstein (0-0) on jugaren De Gea, Víctor Ruiz, Emilio Nsue, César Azpilicueta o Fran Mérida amb Ginés Meléndez com a seleccionador, i el 8 de novembre de 2009 en que perderen 0-1 davant Portugal. Els convocats foren Aitor (Athlétic Bilbao) y Álex (FC Barcelona). En defensa: Kiko Femenía, Molero (R. Madrid), Ángel (Espanyol) y Montoya i Marc Bartra (Barcelona).
Canales (Rácing Santander), Sielva (Cartagena), Álvaro López (R. Madrid), Érik Morán y Royo (Ath. Bilbao) y Luna (Sevilla) com a mitjos i els davanters Samu y Rodri (R. Madrid), Keko (At. Madrid), Manu (R. Betis) y Dani Pacheco (Liverpool).

Esta és la convocatòria.

Deixa un comentari