La setmana ‘no fallera’ d’Alzira finalitza amb l’ofrena i la Misa de Sant Josep
Esta vesprada, en horari de 17.00 a 20.00 hores, serà l'ofrena a la Muntanyeta de Sant Salvador

La setmana ‘no fallera’ d’Alzira finalitza amb l’ofrena oficial de les Falleres Majors i les comissions a la patrona de la ciutat, i la Missa de Sant Josep. Els actes presencials de la setmana fallera virtual, organitzada per la Junta Local Fallera d’Alzira, arriben a la seua fi amb dos dels actes més importants de la festa valenciana.

Esta vesprada, en horari de 17.00 a 20.00 hores, les 35 comissions de la ciutat i les Falleres Majors d’Alzira es traslladaran, sempre complint amb les mesures de seguretat i les restriccions d’aforament, fins a la a la Muntanyeta de Sant Salvador on, durant tot l’any, es troba la Mare de Déu del Lluch. Tant la Junta Local com el santuari han acordat que l’ús de mascareta és obligatori i que només podran romandre dins un màxim de 10 persones.

D’altra banda, demà divendre,s 19 de març, gaudirem de la última ‘despertà virtual’ amb l’encesa d’una traca al lloc on es planten els monuments fallers i als domicilis de les Falleres Majors d’Alzira. Finalment, a les 11.30 del matí tindrà lloc la Missa de Sant Josep en l’Església de Santa Caterina. Escoltem al respecte al vicepresident de la JLFA, Alfredo Garés:

Ir a descargar

Deixa un comentari