La XIII Setmana de l’Economia s’acomiada en la jornada de hui
Esta vesprada a les 19.00 hores, l’Associació Empresarial d’Alzira organitza "Liderant el canvi"

La XIII Setmana de l’Economia s’acomiada en la jornada de hui amb la presentació d’una línia d’ajudes d’economia sostenible, dos xarrades, l’acte de cloenda i una ponència amb experts sobre la situació econòmica actual. Recorden que la inscripció es pot realitzar entrant al web d’Idea i emplenant el formulari; una vegada enviat, Idea fa arribar al correu electrònic l’enllaç per a entrar a les sessions virtuals.

L’última jornada ha comptat amb la presentació d’una línia d’ajudes d’economia sostenible i responsabilitat social, a càrrec del secretari autonòmic d’Economia Sotenible, Jose Vicente Soler, a les 9.30 hores; a les 10.30 el gerent de la Fundació Novaterra, Emili Altur, ha presentat la ponència ‘L’economia social: un futur molt present’ i a les 12.00 hores ha estat el CEO de VICKI FOODS, Rafael Juan, qui ha encapçalat la ponència ‘Vicky Foods i la innovació com a palanca de creixement’.

A hores d’ara el conseller d’Economia, Rafa Climent i l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez prenen la paraula en l’acte de cloenda on s’extrauran les principals conclusions d’esta nova edició de la Setmana de l’Economia. Tot i això, no obliden que esta vesprada a les 19.00 hores, l’Associació Empresarial d’Alzira ha preparat una ponència amb experts guardonats en esta edició, que analitzaran la situació actual i mostraran la seua visió econòmica amb el títol ‘Liderant el canvi’. Escoltem ací l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari