La XXIV Pujada del Betlem tindrà lloc este diumenge a la Murta

La Pujada del Betlem arriba a la seua XXIV edició, organitzada com tots els anys pel MUMA amb la col·laboració de les regidories de Patrimoni Històric i Medi Ambient. Enguany, el paratge escollit és la Murta. El proper diumenge a les nou del matí, es pujarà el betlem fins al Pas del Pobre. El lloc d’encontre serà l’aparcament de la Murta.

L’itinerari, de dificultat moderada-baixa, recorrerà la ruta botània o sender SL-CV-81 en línia paral·lela a l’itinerari històric, trevessant l’ombria i enllaçant amb el sender GR-236 Ruta dels Monestirs fins al coll del Pas del Pobre, entre la Murta i la Casella. La tornada es farà pel mateix sender fins a les ruïnes del monestir de la Nostra Senyora de la Murta. Agustí Ferrer, director del MUMA, explica que enguany s’ha volgut tornar a la Murta després de la pandèmia.

Es recomana portar calçat de muntanya, roba d’abric, aigua, esmorzar i alguna figureta per al betlem. Es deixarà el Llibre de Visites perquè durant el període de Nadal, les persones assistents puguen consignar la seua experiència. També queda oberta la possibilitat de participar mitjançant les xarxes socials, etiquetant les fotos i els comentaris amb els hashtags #AlziraBetlem2022 o #AlziraUnRiuDePatrimoni.

La Baixada del Betlem serà el diumenge 8 de gener, després de Reis.

Deixa un comentari