L’activista i ecologista Pedro Domínguez recull en un llibre 24 itineraris a peu i en bici per la Ribera

L’activista i ecologista de La Ribera en Bici Pedro Domínguez presenta esta vesprada a les set a la Casa de la Cultura d’Alzira la seua publicació La Ribera a peu i en bici. L’obra, publicada per l’editorial alzirenya Reclam Editorial, descriu vint-i-quatre rutes que podem fer sense eixir de la comarca de la Ribera.

A l’obra es descriuen de manera detallada 24 itineraris amb mapes i explicacions sobre els diversos espais naturals per on transcorren. A més, tots ells enllacen amb una estació de tren, bé siga Renfe o ferrocarrils, per tal de poder accedir des del transport públic. Les rutes descrites, tal com expica el mateix Pedro Domínguez, són fruit de l’experiència de les excursions que ha fet Ribera en Bici. Moltes s’han fet seguint els camins de l’aigua, el curs dels rius o buscant fonts.

A més, el llibre també incorpora una introducció amb instruccions per organitzar una excursió en bici i informació d’interés com el lloc on buscar la informació meteorològica o com comportar-nos en els espais naturals. També hi ha un llistat molt recomanable de bibliografia, webs, associacions i articles relacionats.

Deixa un comentari