fbpx

L’adaptació de les noves mascotes és millor seguint les recomanacions dels veterinaris

Compartix la notícia

Si entre els regals dels Reis Mags o el Pare Noel hi ha una mascota, els veterinaris ens donen consells d’adaptació que ens poden vindre molt bé estos dies, ja que a diferència de la resta de regals, es tracta d’un ésser viu i necessita molt de temps i estima per part de la seua nova família.

Des de la Clínica Castells aconsellen adoptar, abans que comprar, i fer ho quan es tinga més temps lliure per a la seua adaptació, per exemple, en vacances o en setmanes amb menys hores de treball, per poder estar més temps amb l’animal i no deixar-lo sol en un entorn nou per a ell. També es recomana  no forçar acostaments,el nou membre de la família acabarà sent el teu amic, però cal donar-li temps i  preocupar-se que no tinga por.

És molt important  ajudar els xiquets a entendre que no és una joguina i que necessita espai. Per això, els primers mesos cal tindre una supervisió màxima.

Les rutines són les millors aliades per a una adaptació bona: tindre el seu lloc del menjar i la beguda, la seua caixa en el cas de gats, el seu lloc per a dormir, horaris fixos a l’hora de les eixides o jugar amb ell, ja que ajudaran a l’adaptació de la nova mascota a casa.

Compartix la notícia

Deixa un comentari