L’agenda cultural s’enceta hui amb literatura i cinema

L’arxiu municipal acull a les set i mitja la presentació del llibre 101 Crímenes de Valencia, un compilació de crims relatats per 101 autors valencians diferents, que publica l’editorial Vinatea. El llibre serà presentat pel director de l’editorial Salvador Raga.

I també la crònica negra arriba a la Casa de la Cultura. Solo las bestias és un thriller francés que narra les vides creuades de cinc personatges a partir de la desaparició d’una dona després d’una tempesta de neu. Esta producció francesa de 2019 va rebre el premi del públic al festival de Tokio i també va ser nominada a dos premis César. La podrem vore en versió original subtitolada en castellà a les huit a la Casa de la Cultura.

Dissabte, la música vindrà de la mà dels grups guanyadors del Concurs de Música de Cambra 2022, un concurs organitzat conjuntament per la Societat Musical d’Alzira i la falla El Mercat, que cada any premia joves talents amb un concert.

El concert serà dissabte a les set i mitja a l’auditori de la Casa de la Cultura. En primer lloc, actuarà el grup Takkar Duo, que va obtindre el premi del públic. Integrat per dos alzirenys, Carles Bella i Bernat Cucarella, formats ambdós a la Societat Musical d’Alzira i que s’ajuntaren per a este concurs. El concert que oferiran demà tindrà un fil conductor, la paraula “compartir”.

Tot seguit, actuarà Sajára Brass Quintet, format per Sabrina Navarro, Ariel Vidal, Ángel Mourente, Adrián Vera i Rafael Ferreros. Un grup nascut al Conservatori Superior de Música de Castelló que va ser el guanyador del passat certament de música de cambra. Un grup amb moltíssimes influències musicals que oferirà un repertori d’allò més divers.

Deixa un comentari