L’agenda del cap de setmana inclou dansa, gastronomia, un mercat solidari i una ruta per Alzira

L’agenda cultural d’este cap de setmana està marcada per l’actuació del grup de balls populars Les Folies de Carcaixent que presenta l’espectacle Chroma. Un espectacle que va més enllà d’una exhibició de danses, ja que a través d’un repertori de danses ens conta una història, en este cas la dels colors.
Este espectacle va nàixer al 2018, es va reajustar i està rodant des de després de la pandèmia. 32 balladors i una rondalla de 15 persones que contaran la història dels colors i es vestiaran amb els colors dels que hi parlen. L’espectacle tindrà lloc esta nit a les 20:30 al Gran Teatre d’Alzira.
També l’Oktoberfest arriba a Alzira. Esta festa tradicional alemanya que es celebra per l’arribada de la tardor, es celebra per primera vegada demà dissabte a la plaça de la Generalitat gràcies a que l’ha organitzada la Falla Plaça Major. La celebració començarà a les 10:00 del matí i finalitzarà a les 00:30 de la matinada.
Es una festa oberta a tota la ciutadania d’Alzira. Es tracta d’una iniciativa que van començar des de la Falla Plaça Major prenent nota d’altres festes similars a ciutats espanyoles i de la Ribera. En esta festa comptaran en 4 food trucks. Un de cuina variada, altre de pizzes, un tercer de hot dogs i l’últim menjar de parrillada argentina. A més, des de l’organització han contractat grups, orquestres i DJs que començaran a actuar de les 12:30 del matí per amenitzar la celebració. També han explicat que, per ser l’Oktoberfest, no serviran més que cervesa, aigua i refrescos.
A més demà la Plaça Major serà un espai de solidaritat amb el Mercat Solidari de l’Associació El Norte Perdido. Entre les 9:00 del matí i les 14:00 del migdia es podrà comprar una gran quantitat de curiositats per ajudar a finançar el seu projecte solidari i millorar la vida de les famílies d’Alzira a les que assistixen.
Finalment, altre dels actes de demà dissabte sera l’inici del programa de rutes guiades Descubre Alzira. Este programa començara a les 10:00 del matí amb la Ruta Verda, que es centra en el Xúquer en el seu pas per la ciutat. Es tracta de la segona vegada que l’Associació Empresarial d’Alzira posa en marxa estes rutes guiades gratuïtes per a poder descobrir la ciutat.
Estes rutes es faran cada dissabte fins el 26 de novembre. Per a conèixer les rutes, poden vore un audiovisual de cadascuna al portal web descubrealzira.com i per a inscriure’s sols cal enviar un correu electrònic a info@descubrealzira.com. Cal indicar el noms i cognoms de les persones que van assistir i la ruta que es vol fer, i es rebrà un correu de confirmació.

Deixa un comentari