L’Ajuntament contractarà 8 persones durant 6 mesos per a la neteja del terme rural

Alzira contractarà durant mig any vuit persones destinades a la neteja de camins i barrancs. Es tracta del projecte de Labora Emerge que per primera vegada dota a Alzira d’operaris que treballaran durant mig anys en estes tasques.
L’Ajuntament d’Alzira ha rebut una subvenció d’este programa de Labora valorada en 82 mil euros per a la contractació de vuit persones aturades. Es tracta de persones que en el seu perfil laboral siguen capataços o peons forestals. La tasca que faran a partir del mes de setembre serà la neteja del terme per a evitar incendis forestals. A hores d’ara s’està fent la baremació dels seleccionats per Labora, l’únic requisit és estar aturat i tindre esta especialitat laboral.
D’altra banda, l’Ajuntament d’Alzira està buscant docents i orientadors per als nous itineraris d’orientació i inserció laboral, ILDELD i ILDONA, que s’impartiran a IDEA Alzira. El termini de presentació de sol•licituds es des de hui i fins l’11 d’agost. S’ha de presentar la documentació a través de la CLAU o per la Seu electrònica de l’Ajuntament de la ciutat.

Deixa un comentari