L’Ajuntament d’Alzira activa el protocol habitual de pluges davant la previsió meteorològica

L’Ajuntament d’Alzira activa el protocol habitual de pluges davant la previsió meteorològica, ja que ens trobem en alerta taronja. Tenim una línea d’inestabilitat que volteja el nostre territori però que no sembla que vaja a quedar-se estancada al capdamunt de la nostra ciutat. Si esta situació es manté, tindrem pluges intermitents que no presentaran complicacions però hem d’estar atents perquè si la línia s’instal·la al nostre territori, sí que podrien produir-se acumulacions d’aigua.

Tot i això, per part del consistori ja s’ha realitzat la reunió habitual pel protocol de pluja i s’han dut a terme les primeres actuacions d’obertura de trapes i retirada de fulles. De cara a la vesprada sí que s’esperen precipitacions però que seran moderades sempre i quan es complisquen les previsions.

L’alcalde d’Alzira recomana a la ciutadania no realitzar desplaçaments innecessaris encara que la situació siga estable i assegura que si la situació meteorològica empitjora es comunicara immediatament. Escoltem l’alcalde, Diego Gómez, i Jovi Este en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari