L’Ajuntament d’Alzira acull el Consell de direcció de la Universitat de València

Amb motiu de la capitalitat cultural d’Alzira, l’Ajuntament d’Alzira ha acollit este matí el Consell de direcció de la Universitat de València al Saló Noble del consistori. És la primera vegada que se celebra un Consell fora de la Universitat i, per tant, este esdeveniment posa en valor la col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament d’Alzira. També renova els convenis actuals i enceta la possibilitat de noves sinèrgies entre ambdues entitats.

A l’esdeveniment ha assistit l’equip rectoral al complet, encapçalat per la rectora Mavi Mestre. Diego Gómez, alcalde d’Alzira, ha inaugurat l’acte i ha presentat l’espai als assistents, posant en valor l’herència cultural alzirenya. Seguidament, la rectora Mavi Mestre ha manifestat el seu agraïment per la invitació de l’Ajuntament d’Alzira i i ha signat el Llibre d’Or de la Ciutat. Tant l’alcalde com la rectora han assegurat que la Universitat i l’Ajuntament mantenen lligams molt estrets, basats en la formació i la investigació.

Per la seua banda, la rectora Mavi Mestre ha afirmat que la Universitat de València està fortament arrelada al territori. La celebració del Consell per primera vegada fora de la Universitat respon a la voluntat d’eixir de la Nau i dels campus per a acostar-se als pobles i a les ciutats. En este sentit, Mestre destaca la prioritat que va tindre la invitació de l’Ajuntament d’Alzira per a la Universitat de València, que vol continuar treballant per la cultura, la llengua i la tradició.

L’Ajuntament rebrà també este divendres el plenari de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Deixa un comentari