L’Ajuntament d’Alzira celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna en els centres educatius i en Alzira Ràdio
El dilluns, 22 de febrer, Alzira Ràdio emetrà un programa especial sobre el Dia de la Llengua Materna

Les regidories de Cultura i Educació han preparat la campanya “Jo, en valencià!” dirigida, especialment, als xiquets, xiquetes i joves i, a més, el dilluns, 22 de febrer, Alzira Ràdio emetrà un programa especial sobre el Dia de la Llengua Materna, de 12:00 a 13:00 hores.

Alzira commemora, amb estes dos iniciatives, el Dia internacional de la Llengua Materna, que se celebra el pròxim diumenge, 21 de febrer. D’una banda, en la campanya organitzada amb la col·laboració del SERVAL, “Jo, en valencià!”, els 25 centres educatius d’Alzira han rebut cartells i adhesius amb modismes molt arrelats a la nostra ciutat, com són: “Eres d’Alzira i plores?”, “A ningú que li passe!” o “Sí que estem bons!”.

D’altra banda, el pròxim dilluns, Alzira Ràdio emetrà un programa especial amb la participació de Pura Santacreu, catedràtica de valencià; els regidors, Maria Calvo i Alfred Aranda, i l’alumnat guardonat en el Concurs de redacció en valencià 2020 “Què t’agradaria somiar?”, que llegiran els seus relats.

Segons ha afirmat el regidor de Cultura, Alfred Aranda, l’objectiu és que tota la ciutadania, especialment els xiquets, xiquetes i joves, utilitzen, valoren i estimen la nostra llengua. Al seu parer, els valencians i valencianes hem d’assumir que el futur de la nostra llengua està a les nostres mans. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari