L’Ajuntament d’Alzira estudia l’abordatge de l’inici del curs escolar i la campanya de caquis i cítrics amb l’increment de casos de la covid—19.

Malgrat que a la nostra ciutat només s’han produït casos aïllats durant els mesos d’estiu, des del consistori s’insta sobretot a la ciutadania més jove a seguir cautelosament les normes de prevenció. L’Ajuntament assegura que també està seguint de molt a prop l’evolució en les residències de persones majors.

Així doncs, el treball del consistori durant este mes d’agost està sent sobretot la coordinació amb els centres educatius per a elaborar un pla d’inici de curs el més ajustat possible amb les normes sanitàries. Per part de l’Ajuntament s’assegura la col·laboració en els temes de desinfecció dels centres. A més, el consistori ha demanat un protocol d’actuació per als agricultors que també començaran al mes de setembre la campanya de recollida.

Pel que fa a les noves normes de prevenció, l’alcalde d’Alzira demana responsabilitat a la ciutadania sobretot als més joves després que la setmana passada es dugera a terme el tancament per part de la policia local d’una casa rural que s’havia convertit en una mena de discoteca il·legal.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-17-d-agost-2020_md_55280517_wp_1

Ir a descargar

 

Deixa un comentari