L’Ajuntament d’Alzira inicia el procés de participació ciutadana per a l’elaboració del nou Pla de Mobilitat Urbana Sistenible

El pròxim dijous es presentarà al consell de medi ambient el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible. Una diagnosi de la mobilitat d’Alzira que ha realitzat una empresa especialitzada i que es completa amb una enquesta sobre mobilitat oberta a la ciutadania.

L’enquesta de participació estarà disponible en la pàgina web de l’Ajuntament fins al dia 31 de març. D’esta manera, l’Ajuntament inicia el procés de participació ciutadana per conèixer els problemes i necessitats de la ciutadania. A l’enquesta, el veïnat respon preguntes sobre el transport públic, els seus desplaçaments, el tipus de vehicle que utilitza i els problemes que troba en la xarxa viària, en les voreres i en la xarxa de carrils bici. Una important aportació per a completar la diagnosi i conèixer les inquietuds de la ciutadania.

El procés s’inicia hui amb la presentació d’esta enquesta i es complementarà amb una jornada tècnica, el dijous 30, oberta a tota la ciutadania i al consell de medi ambient, on es presentaran les principals conclusions.

Deixa un comentari