L’Ajuntament d’Alzira instal·la 600 contenidors nous

L’Ajuntament d’Alzira ha instal·lat al voltant de 600 contenidors nous als carrers de la ciutat. FOVASA, empresa concessionària de les tasques de neteja d’Alzira, junt a la Regidoria de Serveis Urbans, està procedint des de fa unes setmanes al canvi de contenidors de tot l’entramat urbà.

Els nous contenidors, de la marca Rototank, estan fabricats en la localitat alacantina de Biar. Tenen una doble paret en les parts més propenses a patir l’ús diari, per la qual cosa són més robustos que els anteriors. A més, compten amb un pedal que facilita l’obertura, característica que beneficia sobretot a les persones majors. Tenen una capacitat de 3200 quilos i una alçada de metre i mig, de manera que faciliten la visibilitat en els encreuaments on es troven situats i augmenten la seguretat per a conductors i vianants.

S’han instal·lat dos models, 250 de càrrega lateral i 220 de càrrega posterior. A estos contenidors urbans, cal sumar els 280 que hi ha distribuits per l’entorn del terme municipal. Així, Alzira compta amb prop de 800 contenidors per a dipositar el fem. Fernando Pascual, regidor de l’àrea, expicava que els nous contenidors vénen en un contracte per a 10 anys.

Deixa un comentari