L’Ajuntament d’Alzira llança un video promocional del projecte d’Agenda Urbana d’Alzira

Alzira ha llançat el vídeo promocional de l’agenda urbana per als pròxims 10 anys. A través de la cançó «Llavors», del grup local La Fúmiga, es fa un repàs del que serà la ciutat dels pròxims anys, un vídeo que compta amb la participació del conegut grup local i d’altres cares conegudes de la ciutat, com és el cas de M. Creu Carrió, representant de Creu Roja Alzira, el pintor Josep Francés, l’actor Ricardo Ull, l’activista social Xavier Cantera o la Societat Musical Alzira, entre d’altres.
Durant estos dies ja es pot vore este vídeo en diferents espais i suports, així com en les xarxes municipals. L’objectiu és donar a conèixer l’Alzira que naix de les idees que han aportat els alzirenys i les alzirenyes a les jornades participatives, el personal tècnic municipal i els representants polítics. Per això, precisament són veïns de la població de distints àmbits els que ens acosten a diferents punts de la ciutat.
Recordem que Alzira és una de les ciutats pilot de l’Agenda Urbana en l’àmbit nacional. El procés de creació de l’Agenda Urbana Alzirenya està finançat per la Unió Europea i els fons Next Generation i des de el passat més de gener s’està treballant en este projecte. Inicialment es va portar a terme una fase de diagnòstic per a determinar en quin punt es troba la ciutat i quines són les necessitats d’Alzira al voltant de diverses temàtiques. Durant el mes de juny s’ha desplegat un procés de participació per a que la ciutadania definisca quina Alzira vol per què s’adapte als Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 per a ciutats sostenibles, inclusives, segures i resilients. L’Agenda Urbana d’Alzira s’aprovarà en el plenari del mes de juliol.
Alzira Riu de futur

Deixa un comentari