L’Ajuntament d’Alzira lluita contra la bretxa digital a través de La Clau al carrer

Alzira ha posat en marxa un projecte punter per tal d’apropar l’administració a la ciutadania. ‘La Clau al carrer’ consistix a demanar cita prèvia perquè els tècnics de La Clau ajuden i ensenyen les persones que ho sol·liciten a fer gestions en qualsevol administració. Hi ha part de la població que es troba amb grans dificultats a l’hora de poder obtindre un certificat, demanar cita amb la seguretat social o sol·licitar una subvenció.

L’Oficina d’Atenció Ciutadana eixirà al carrer cada dimecres pel matí a l’Oficina d’Igualtat del carrer La Sang i dijous de vesprada a la Piscina Municipal, fins al 25 de maig. Esta primera setmana s’han atés 25 persones i la iniciativa ha estat molt ben acceptada per la gent. De fet, cada persona se’n va amb el tràmit fet i obté la clau-pin per poder continuar comunicant-se digitalment amb l’administració.

Des de la regidoria d’Innovació s’ha plantejat com un programa pilot, davant les demandes per part de la gent dins del procés de participació de l’agenda urbana. El programa és molt novedós i pretén que l’administració siga accessible per a tots. L’alcalde Diego Gómez destacava esta iniciativa com a pionera i molt necessària.

Deixa un comentari