La Conselleria adjudica sis milions d’euros per rehabilitar i ampliar el Parra

La Conselleria d’Educació acaba d’adjudicar 146,4 milions d’euros més del pla Edificant per a construir o fer millores importants en 29 centres educatius de 15 comarques. Entre elles, destaca l’adjudicació del 6,1 milions d’euros per a ampliar l’IES José María Parra d’Alzira i millorar la seua eficiència energètica.

En esta nova adjudicació de fons econòmics per Edificant, l’últim pas és que cada actuació s’aprove en els plens municipals de cadascun dels 26 ajuntaments sol·licitants. D’esta manera, els consistoris podran iniciar les tramitacions de les obres amb els fons econòmics destinats per la Conselleria de Cultura i Educació. Cal recordar que quan es va plantejar la renovació del Parra, va ser la mateixa comunitat educativa qui optà per remodelar-lo i no fer une edifici nou. Ara, la seua remodelació ja té pressupost.

El Parra és un dels centres educatius d’Alzira pendents del pla Edificant, ja que es tracta d’un edifici que té 60 anys. En tramitació també de reformes o de fer noves instal·lacions estan el CEIP Blasco Ibáñez, el CEIP de la Barraca i l’institut Rei en Jaume.

Deixa un comentari