L’Ajuntament d’Alzira obri el termini per a poder sol·licitar les ajudes Parèntesi
Estes subvencions impliquen 2.000 euros per a cada persona autònoma o microempresa i 200 euros per treballador o treballadora

L’Ajuntament d’Alzira obri el termini per a poder sol·licitar les ajudes Parèntesi que s’engloben dins del Pla Resistir impulsat per la Generalitat. A partir de hui i fins al pròxim 25 de febrer els empresaris alzirenys i alzirenyes, així com els i les autònomes podran presentar la documentació pertinent, a través de la seu electrònica del consistori municipal.

Estes subvencions impliquen una quantitat fixa de 2.000 euros per a cada persona autònoma o microempresa amb un màxim de 10 treballadors i treballadores, i una quantitat fixa de 200 euros per treballador o treballadora afiliat a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020 d’estes microempreses i autònoms.

L’objectiu d’estes ajudes que, en el cas d’Alzira superen el milió d’euros, és atendre les necessitats i garantir la reactivació del teixit productiu dels municipis de la Comunitat Valenciana, gràcies a la cooperació de les administracions per a fer front a les conseqüències econòmiques derivades de la pandèmia. En ‘El Dia per Davant’ l’economista Cristobal Signes de Signes & Coll Consulting ha parlat d’estes ajudes. L’escoltem:

Ir a descargar

En el decret de la Generalitat s’establix el tipus d’empresa al qual poden accedir al tràmit com són allotjaments, activitats turístiques, hostaleria, restauració, oci nocturn, activitats de creació artística i d’espectacles, activitats esportives, recreatives i d’entreteniment. A més, el text íntegre de les bases d’estes ajudes es troben al web municipal www.alzira.es, així com al tauler d’anuncis.

Deixa un comentari