L’Ajuntament d’Alzira prorroga les mesures restrictives locals fins el 15 de febrer
Des de les 15:00 h. del divendres fins a les 06:00 h. del dilluns, queda limitada l’entrada i eixida dels municipis de més de 50.000 habitants

L’Ajuntament d’Alzira prorroga les mesures anunciades el passat 11 de gener, per tal de fer front a la pandèmia i frenar els contagis, fins el 15 de febrer. Es recorda, per tant, que els parcs, jardins i zones de joc infantils romandran tancats, així com les dependències municipals, a les quals només es podrà acudir amb cita prèvia.

Les instal·lacions esportives, excepte les destinades a entrenament i competicions de nivell nacional i internacional, també continuaran tancades. A més, la biblioteca municipal només donarà servei de préstec de llibres. Pel que fa a l’activitat acadèmica, es portarà a terme amb normalitat, tal i com ha declaratat l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez.

Recorden que algunes de les mesures de prevenció posades en marxa per la Generalitat Valenciana continuaran en vigor, també, fins el 15 de febrer; per tant, continua el toc de queda a les 22:00 hores i pel que fa a les reunions socials i familiars només es permeten entre persones del mateix nucli o grup de convivència.
A més, fins al 3 de febrer, l’hostaleria romandrà tancada i els comerços que presten serveis no essencials obriran fins les 18.00 hores. Finalment, des de les 15.00 hores del divendres fins a les 06.00 hores del dilluns, queda limitada l’entrada i eixida de persones del termes municipals dels municipis amb una població superior als 50.000 habitants.
Escoltem Diego Gómez en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari