L’Ajuntament d’Alzira signa un conveni amb l’Agència Valenciana Antifrau

L’Ajuntament d’Alzira i l’Agència Valenciana Antifrau signen un protocol per a posar en marxa les bústies de denúncia i el Pla d’Integritat. A través d’estes conveni, es posaran en marxa bústies de denúncia tant internes com externes.

L’Ajuntament d’Alzira habilitarà com a canal extern de denúncies la bústia de denúncies de l’Agència Valènciana Antifrau, la qual estarà visible en la pàgina web municipal. Esta bústia garantix la confidencialitat de les persones denunciants i permet realitzar les denúncies de manera anònima.

La col·laboració entre les dos institucions també s’estendrà a altres accions i activitats de caràcter formatiu. El personal de l’Ajuntament rebrà formació en aspectes relacionats amb el foment de l’ètica i la integritat pública, així com la prevenció i detecció de situacions constitutives de frau i corrupció. Així mateix, des de l’Agència s’oferirà assessorament i suport per a l’elaboració del Pla de Mesures Antifrau necessari per a poder optar als fons europeus Next Generation.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, explica que el compromís amb la transparència de l’Ajuntament d’Alzira es veu reforçat amb la signatura d’este conveni.

Deixa un comentari