L’Ajuntament d’Alzira signa un conveni de 20.000 euros amb quatre entitats socials de la ciutat

La Nostra Veu, ADISPAC, AFA Alzira i AFARADEM són les associacions que passen a tindre un conveni amb l’Ajuntament i que atenen diversos centres i espais. La signatura del conveni significa dotar-los de recursos i garantir-los a llarg termini.

Es tracta de quatre  entitats acreditades per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i habilitades dins del sistema de la dependència. Això implica que mentre tinguen estos convenis amb Conselleria estan obligades a prestar servei, i este conveni és la manera de dotar-les de recursos i permetre’ls treballar i organitzar-se durant tot l’any i a llarg termini. Cadascuna d’elles tindrà un conveni de 20.000 euros que garantirà el seu funcionament.

Una de les entitats que ha signat el conveni és ADISPAC, l’associació de famílies de persones amb discapacitat intel·lectual d’Alzira i de la comarca i l’entitat titular del Centre Ocupacional. També s’ha sumat La Nostra Veu, associació per la diversitat funcional que treballa per la integració i el suport a les persones amb diversitat i oferix diversos programes i serveis. La tercera associació és l’Associació de Familiars d’Alzhèimer d’Alzira, que gestiona un centre de dia i activitats de respir per a les famílies. I per últim, AFARADEM, una associació que contrubuïx a la de vida de totes les persones afectades per problemes de salut mental i de les seues famílies.

Un conveni és la manera de donar suport i  garanties, tal com ha explicat la regidora de Serveis Socials, Marina Mir. D’altra banda, la regidora ha destacat que l’Ajuntament d’Alzira ha incrementat la partida de subvencions a la resta d’entitats que formen part del Consell Municipal d’Acció Social. Es pretén seguir en la mateixa línia per a anar augmentant els pressupostos any rere any, en la mesura que siga possible, perquè puguen desenvolupar els seus programes.

Deixa un comentari