fbpx

L’Ajuntament dedica 300.000 € de les festes alzirenyes a la covid-19Àudio 

Compartix la notícia

La Oreja de Van Gogh, Ketama, la Fúmiga i la resta d’actuacions previstes per a les festes de Sant Bernat continuen al calendari festiu del 2021. La pandèmia ha obligat a ajornar tots els espectacles multitudinaris i des de l’Ajuntament mantenen el cartell, si els diferents grups poden estar a la nostra ciutat l’any que ve. Els 300.000 euros que hagueren costat es destinaran a les diferents despeses que la COVID -19 ha causat a la nostra ciutat.

El passat divendres haurien d’haver començat les festes de Sant Bernat 2020 amb una nit del Rock, seguida dissabte per un concert de Tribut a Joaquín Sabina. La resta d’actuacions estaven tancades des del mes de gener però la pandèmia ha obligat al regidor de Festes a cancel·lar qualsevol esdeveniment que supose una aglomeració de gent, a l’igual que ha passat en la resta de municipis arreu del país. Xavi Pérez ha lamentat de nou el perjuí que estan patint els diferents grups i orquestres, ja que és conscient que a l’estiu és quan fan la seua temporada forta. No obstant això assegura que en la decisió ha primat sempre la seguretat.
El pressupost que s’hauria destinat ales diferents festes que al llarg de l’any es celebren a la nostra ciutat es destinaran enguany a pal·liar els efectes de la pandèmia i Pérez confia que els artistes i grups puguen estar en Sant Bernat 2021. Així ho ha contat en l’entrevista mantinguda este matí en El dia per davant.

      sant-bernat-festes-no-han-pogut-ser_md_54231398_wp_1

Ir a descargar

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari