L’ajuntament denuncia l’abocament incontrolat de deixalles al camí de l’Ombria

La policia local intensificarà el seguiment a les zones rurals del municipi per sancionar les persones que no respecten l’ordenança municipal de neteja pública.

L’Ajuntament d’Alzira va denunciar ahir la reiterada aparició d’abocaments incontrolats en forma de fem en el Camí de l’Ombria de la Murta. Des de la regidoria de Serveis Urbans apel·len al civisme del veïnat per tal de no dipositar bosses de fem al camí i evitar situacions d’insalubritat a l’espai públic.

El consistori ha al·ludit a un informe de l’inspector de Sanitat que deplora la insalubritat de la zona. Segons el mateix, estes actuacions d’alguns veïns reben també la desaprovació dels propietaris dels terrenys on acaben els residus. Des de l’Ajuntament recorden també que l’article 8 de l’ordenança municipal prohibeix tirar i abandonar a la via pública “tota classe de productes que deterioren l’aspecte de neteja”.

La regidoria de Serveis Urbans informa de que ja s’ha procedit a la neteja i retirada de les bosses de fem i deixalles al camí de l’Ombria.

Deixa un comentari