L’Ajuntament destinarà 17.000 euros a subvencionar les associacions veïnals

L’Ajuntament  d’Alzira obri el termini perquè les associacions de veïns del municipi sol·liciten les subvenions. El consistori  destina 17.000 euros que es repartiran entre les dotze entitats existents.

Com cada any, la regidoria de Participació Ciutadana ha publicat la convocatòria de les subvencions a les associacions veïnals dels diferents barris del municipi. Fins al pròxim dia 30, les associacions interessades poden fer la seua sol·licitud mitjançant la seu electrònica municipal, www.alzira.es, i buscant al catàleg de tràmits ‘Associacions: Sol·licitud de subvencions a les Associacions Veïnals’.

Cal recordar que per a poder sol·licitar-les, les  entitats hauran de d’estar inscrites al Registre Municipal d’Associacions i la instància de la sol·licitud haurà de signar-la la persona que ocupe la presidència de l’associació veïnal.

Estes ajudes subvencionen les activitats, el manteniment dels locals i l’equipament de les associacions, a més d’una quantitat fixa per a aquells col·lectius que no disposen de local i una quantitat variable depenent del nombre de socis.  El pagament de les subvencions requerirà la justificació prèvia dels gastos. Des de la regidoria de Participació Ciutadana ja s’ha portat a terme la tasca informativa personalitzada a les dotze entitats veïnals.

Deixa un comentari