L’Ajuntament es reunix en l’ICO per a solucionar les reclamacions dels prèstecs de la pantanada

L’Ajuntament es reunix amb l’ICO per a solucionar les reclamacions dels préstecs de la pantanada. L’alcalde i el regidor d’obres públiques, Fernando Pascual, han mantingut des de fa un any diverses reunions amb Gloria Calero, delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, per tal de que l’Institut de Crèdit Oficial arxive les reclamacions del préstecs de la pantanada de 1982. Una proposta que es va acordar per unanimitat en el Ple de l’Ajuntament.
Els préstecs els va concedir el Govern de l’Estat a través de les antigues Entitats Oficials de Crèdit als afectats per les inundacions i el posterior esfondrament de la presa de Tous l’octubre de 1982. Al 1993 l’ICO va assumir la titularitat dels préstecs.
En la reunió celebrada fa uns dies l’ICO va informar que queden pendents 47 préstecs per un import mitjà de 13.600 € (la majoria de les operacions amb imports entre 4.000 i 6.000 €). D’aquests, 33 pertanyen a procediments instats a Alzira, per un import mitjà de 8.000 € (la majoria de les operacions amb imports entre 3.000 i 4.000 €). Al voltant del tema l’alcalde ha explicat que l’ICO ha indicat que els afectats poden negociar personalment. A fi d’ajudar l’Ajuntament va a posar en contacte els advocats que porten expedients de reclamació judicial que porten estos deutes en el departament de l’ICO que té estos expedients.

Deixa un comentari