fbpx

L’Ajuntament regalarà gots i ventalls amb missatges per a promocionar l’ús del valencià

Compartix la notícia

El SERVAL aprofita les Falles per promocionar l’ús del valencià. Amb la campanya “Tot per l’aire” regalarà gots i ventalls amb missatges fallers en la nostra llengua. També estarà el tradicional photocall a l’avinguda Sants Patrons, on els visitants podran fer-se fotos amb les bafarades de lemes fallers. Enguany la campanya s’ha iniciat ja amb el repartiment del material als xiquets i xiquetes de La Nostra Veu.

En total s’han fet 3.000 gots de plàstic amb el lema “Viu la festa en valencià” i 2.000 ventalls amb el lema “Tot per l’aire” que es repartiran a l’espai del SERVAL a l’entorn de les mascletades. Amb el repartiment dels gots reutilitzables que porten un penjador, es vol lluitar contra la contaminació que causa l’ús abundant de plàstic. Les comissions falleres que ho vulguen, poden arreplegar 10 gots de regal a la seu del SERVAL.

La ciutadania podrà arreplegar els obsequis els dies 17 i 18 de març, entre les 12.30 i les 15.00, junt a la carpa de la Junta Local Fallera, on també estarà el photocall.

Si vols escoltat l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-10-marc-2020_md_48719647_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari