fbpx

L’Ajuntament repartirà 60.000 € en 600 beques de menjador per a l’estiu

Compartix la notícia

Les famílies de 600 xiquets i xiquetes d’Alzira rebran durant els mesos de juliol i agost una targeta mensual de 50 euros que podran utilitzar per a comprar alimentació infantil en els supermercats de la Cooperativa Consum. L’Ajuntament d’Alzira repartirà al voltant de 60.000 euros a les famílies que hagen obtingut la beca menjador durant l’Estat d’Alarma. A més, la regidoria de serveis socials comprovarà que efectivament les ajudes han sigut únicament destinades a alimentació infantil.

Els diners que s’utilitzaran per a les ajudes provenen del fons solidari “Som Alzira” i de les aportacions que s’han fet des de la regidoria de serveis socials. El funcionament es farà a partir d’uns codis que l’Ajuntament atorgarà a les famílies i que es podran intercanviar per les targetes als mateixos supermercats. A més, estos també faran la seua aportació solidària amb vals de descompte de l’1,5% del valor de la compra per al beneficiari i un altre 1,5% per a l’Ajuntament.

Cal recordar a més, que el compte del fons Som Alzira continua obert per a totes les persones que vulguen col·laborar. Les aportacions donen un benefici fiscal per a les persones que aporten.

Escolta l’informatiu sencer ací:

      informatiu-migdia-11-juny-2020_md_51960853_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari