L’alcalde i el regidor Fernando Pascual es reuniren ahir amb el Cap de Gabinet de la Delegada del Govern a la Comunitat Valenciana

L’objectiu, avançar i estar pendents de temes com els préstecs ICO dels damnificats per la pantanada, les obres del barranc de la Casella i entre altres. En primer lloc, s’han posat al corrent de les últimes accions portades a terme per a poder resoldre la qüestió dels préstecs de l’ICO. L’Institut de Crèdit Oficial enviarà tant a l’Ajuntament com a la Delegació del Govern l’informe que estan realitzant al respecte, amb la idea de concretar una reunió a la que puguen assistir també els advocats i les persones afectades.
D’una banda, Delegació de Govern ha informat que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer està redactant els projectes d’adequació dels barrancs de la Casella i Barxeta dins del programa de prioritats contra les inundacions. En eixe sentit, en els pròxims mesos està previst que es faça neteja del Casella per a fer l’estudi topogràfic. L’alcalde ha demanat que es facilite una reunió amb Medi Ambient, amb l’objectiu de concretar que les obres estiguen en el pressupost del 2023.
Per últim, s’ha tractat la connexió amb l’AP-7 per la carretera d’Albalat. Com que el Ministeri no ha incorporat este accés al seu compromís d’accions prioritàries, es fa necessària una reunió amb la Secretaria d’Estat de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana perquè s’incorpore una partida pressupostària com va fer en el seu moment el govern de Mariano Rajoy.

Deixa un comentari