Lara Ruiz i Marta García, guanyadores del III Concurs de Relat Breu Sobre Alzheimer “Contar para recordar”

Ahir es va lliurar dels premis del III Concurs de Relat Breu sobre Alzheimer “Contar para recordar”, que la Alzheimer Plataforma La Ribera va convocar el més passat. Les guanyadores van ser l’alzirenya Lara Ruíz i l’estudiant Maria Garcia.
El Departament de Salut de la Ribera i Alzheimer Plataforma La Ribera, entitat que agrupa a 12 associacions d’afectats i familiars de la comarca, van atorgar estos premis com un dels actes del Dia Mundial del Alzheimer, que es celebra hui. Al concurs es van presentar 54 relats inèdits en que els autors oferien la seua visió personal i les seues reflexions al voltant de la malaltia, a més de com afecta a l’entorn social dels malalts. Lara Ruiz, autora del relat “Trece segundos”, guardonat amb el primer premi, explica que es va fonamenta en la seua experiència treballant com a psicòloga en afectats per esta malaltia.
María García, estudiant de magisteri i autora del relat que guanyà el segon premi “Un árbol para recordar” ha centrat el seu relat en el símbol del arbre que perd les fulles com si foren records.
Les dos es presentaven per primera vegada al premi. El Departament de Salut de la Ribera editarà la totalitat dels textos rebuts en un llibre que apareixerà publicat abans de que finalitze l’any.

Deixa un comentari