L’associació Ajuda rep la Insignia de la Igualtat de l’Ajuntament d’Alzira

L’associació de juristes dones d’Alzira, Ajuda va rebre ahir la insignia d’igualtat de l’Ajuntament d’Alzira. Les seues representants agraïren a l’Ajuntament este reconeixement, que arriba justament en la commemoració del centenari de la primera dona advocada.
Ahir el saló de plenaris acollí l’acte d’atorgament d’esta insignia que reconeix el paper divulgatiu i preventiu de la violència contra les dones que ha fet Ajuda per tot arreu. Este col•lectiu format per juristes i altres professionals duu treballant en la igualtat i la justícia des del 2004 amb concentracions, xarrades als instituts i distintes activitats divulgatives. Tal i com expressava Anna Oliver ha estat un treball poc reconegut, que de vegades no se sabia si hi havia feedback. Una feina que ha anat canviat al llarg del temps, perquè ja hi ha molta gent que treballa per la igualtat i ho fa de manera altruista.
La presidenta de l’entitat, Carmen González, així mateix recorda la necessitat de continuar treballant. González destacava la importància d’este reconeixement en este moment de negacionisme.
Per la seua banda, l’alcalde d’Alzira a més de posar en valor la importància d’este col•lectiu, que ja ha rebut diversos premis en la seua trajectòria, va voler agrair que Alzira comptara amb esta associació. Gómez valora la tasca d’estes donesa centres escolars de tot arreu del territori valencià, i reconegue així mateix el treball a Alzira fent xarxa amb altres col•lectius.

Deixa un comentari