L’Associació Amics de la Murta sol·liciten la visita del conseller de Cultura

L’Associació Amics de la Murta sol·licita la visita de Vicent Marzà al Paratge Municipal, per mitjà de l’Ajuntament d’Alzira. L’Associació es va reunir ahir amb l’alcalde, Diego Gómez, per traslladar-li també la necessitat de crear un òrgan executiu que gestione totes les activitats que es duen a terme al paratge i per plantejar la possibilitat d’establir un conveni amb la Universitat de València per una actualització de l’estudi Botànic.

Amics de la Murta va entregar ahir un escrit a l’alcalde d’Alzira Diego Gómez per sol·licitar la que és per a ells una visita imminent per solucionar els desperfectes que té la Torre dels Coloms, que han empitjorat notablement amb les pluges dels últims mesos al nostre territori, es a dir, la visita del conseller de Cultura Vicent Marzà. D’esta manera, Amics de la Murta pretén que hi haja prompte una resposta del Govern autonòmic que revertisca l’actual situació.

D’altra banda, l’Associació també va proposar a l’alcalde la possibilitat de crear una comissió formada per distintes personalitats d’Alzira, que tinguen a vore en qualssevol de les vessants de la Murta, per prendre conjuntament les millors decisions per conservar-la. L’alcalde d’Alzira es va comprometre a valorar esta proposta per vore de quina manera podria estructurar-se.

Deixa un comentari