L’Associació d’Aigües Vives organitza una xarrada sobre la setmana sense carn

Esta setmana es celebra la setmana sense carn. Amb motiu d’esta ocasió l’Associació Mediambiental Vall d’Aigües Vives organitza demà dimecres una xarrada presentació sobre el tema a la segona planta de la Casa de la Cultura d’Alzira, a les 7:30 de la vesprada.
En esta xarrada s’explicarà la problemàtica global que crea el consum de carn, se proposaran solucions a la manera de consumir i es debatrà la manera d’actuar. La setmana sense carn és una manera d’animar a la població a evitar el consum de carn, que és danyina per al medi ambient així com per a la nostra salut. Un exemple d’estos problemes és l’emissió de gassos d’efecte hivernacle que crea la ramaderia intensiva en les ciutats.
A més, el consum de carn actual té culpa de la desaparició de boscos, com es va saber al 2006 en l’informe “La llarga ombra del bestiar”. Per este motiu la reducció de consum de carn es tracta d’una de les iniciatives que l’ONU ha marcat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible. La carn també ha demostrat ser roïna per a la salut. El mateix estudi de 2006 de l’ONU va demostrar que la carn processada, que és la més comunament consumida, és cancerígena.

Deixa un comentari