L’Associació Empresarial anuncia el premiats en la Setmana de l’Economia

Balanç positiu de la primera jornada de la Setmana de l’Economia celebrada a ahir a la nostra ciutat i amb l’anunci premiats per part de l’Associació Empresarial. Enguany Alberto Cerdan SL, Niclas Fotógrafos, Vicente Vila SLJaume Morell seran reconeguts  per la seua trajectòria Professional.

El lliurament dels premis es celebrarà el pròxim divendres dia 22 en el sopar de gala de l’actual edició de la setmana econòmica que organitza l’Ajuntament d’Alzira, conjuntament, amb l’associació empresarial.

Al llarg de cinc dies al voltant de 800 persones participaran en alguns dels actes programats . Hui el torn és dels Economistes com Eduardo Garzón i Joan Ramón Sanchis, a més d’emprenedors de la talla de Carlos Ferrando, que mostraran la seua saviesa i experiència en el món empresarial alzireny al llarg de la setmana. L’enginyer alzireny, Carlos Ferrando ha sigut el primer en intervindre este mati i  ha mostrat els seus productes ecològics dissenyats per a un món més sostenible cap el que haurem de caminar inevitablement . Així ens ho ha explicat al programa d’esta casa, El Dia per Davant.

 Per la seua banda, el regidor de desenvolupament econòmic i ocupació, Ivan Martínez ha convidat a tots els alzirenys a sumar -se a les activitats programades, ja que estan obertes al públic.