L’empresa alzirenya Blauverd, protagonista este matí de la Setmana de l’Economia

Continuen les activitats programades en el marc de la XV Setmana de l’Economia d’Alzira. La segona jornada d’esta setmana arranca amb l’Espai Talent Sènior, que enguany acull el fundador i la segona generació de l’empresa alzirenya Blauverd per compartir la seua experiència de negoci.

A les 9:30, ha començat esta intervenció sota el títol “BLAUVERD: els fonaments d’una empresa constructora”, de la mà de Vicente Girbés, fundador; Maria José Girbés, directora financera, i Vicente Girbés, director de desenvolupament. Maria José Girbés explicava que l’èxit del seu negoci ha sigut la resiliència i animava els assistents a emprendre.

La jornada ha continuat amb la taula redona “Experiència suma”, una actuació dins del projecte “El teu itinerari vital” de l’Ajuntament d’Alzira, on professionals jubilats impartixen diverses accions com a mentors. Tant esta activitat com l’Espai Talent Sènior busquen valorar l’experiència de persones ja retirades però que encara tenen molt que aportar a la societat.

La ponència “Empreses amb bon humor”, d’Ángel Rielo, ha clausurat el matí d’activitats. Rielo és fundador de Feliciologia, emprenedor, escriptor, coach d’actors i conferenciant.

Després del dinar oferit per l’Escola de Cuina d’IDEA, vesprada de taules redones. A les 15, “Alzira, 12 mesos 12 comerços 2023”, on els comerços participants en este programa municipal debatran sobre la iniciativa empresarial i els motius que els han portat a emprendre. A les 17:30, “Emprenedors amb propòsits: les empreses socials i sostenibles”. I a les 19, “La salut: un valor social i econòmic en alça”, patrocinada per Vithas.

Deixa un comentari