Les Falles 2023 deixen un balanç positiu en batre rècords de participació

El Mercat, millor falla d’Alzira. Una comissió que l’any passat va patir els efectes del vent en el seu monument i que enguany s’ha alçat amb el primer premi. El millor monument infantil ha sigut el de la comissió Sants Patrons.

Pel que fa a la resta de premis, en monuments grans la falla Sants Patrons aconseguix el primer premi en la primera secció, Plaça Germanies en la segona, Sant Andreu en la tercera i Avinguda Lluís Sunyer en quarta.

En els monuments infantils, la Plaça Germanies ha sigut la guanyadora en primera; en segona secció, el monument de Plaça Alacant; Les Cantereries en tercera, i Hernán Cortes en quarta.

El premi de la crítica local ha sigut per a Camí Nou.

Pel que fa a la desfilada dels pasdobles d’ahir diumenge, el primer premi ha sigut per a Dr Ferrán; el segon per a Les Cantereries, i el tercer per a Sant Judes.

La cremà va transcórrer amb normalitat llevat d’un xicotet incident en la falla Colmenar-Reis Catòlics, en encendre’s una lona. En qualsevol cas, el fet que les rutes per a cremar falles s’encetaren ben prompte beneficià que assistira molta gent a la cremà.

Quant al balanç d’estos dies de festes, el regidor Xavier Pérez no ha dubtat en qualificar-les de falles històriques i de la normalitat. El bon oratge ha sigut fonamental perquè s’ha incrementat la participació en els diversos actes.

Deixa un comentari