L’exposició d’art tèxtil ‘Apunts de viatge’, tot un èxit entre els més menuts
La inciativa permet aproximar-se a alguns dels llocs emblemàtics de la ciutat

Un total de 150 alumnes de 5é i 6é ja han visitat l’exposició d’art tèxtil ‘Apunts de viatge’, de Cesc Biosca situada a la Casa de la Cultura. L’artista d’Ontinyent ha atés al CEIP Ausiàs March i el CEIP Tirant lo Blanc, amb amabilitat i entusiasme per a divulgar l’art tèxtil als xiquets i les xiquetes.

La iniciativa, que ha tingut una gran acollida pels centres educatius de la ciutat, permet a l’alumnat conéixer el procés de creació dels quatre tapissos d’alt lliç dedicats a la Torre dels Coloms del monestir de la Murta, l’aqüeducte, el Pont de ferro i l’Ouet, des de la col·locació de l’ordit, el dibuix de l’esbós i el procediment de teixidura.

A més, Biosca també ha guiat als més menuts, amb un col·loqui ben interactiu, per la seua exposició, que està composta per una trentena d’obres que mostren diversos llocs del món, temes mitològics (com el d’Aracne), escultures i instal·lacions fantàstiques i acolorides.

Recordem que, a causa de la immediatesa de les vacances de Pasqua, no s’ha pogut ampliar els dies de visites didàctiques. Per això, des de l’Ajuntament d’Alzira s’anima als centres i a tots els alzirenys i alzirenyes que la visiten en horari de vesprada. Escoltem al regidor de Cultura, Alfred Aranda:

1 comentari a “L’exposició d’art tèxtil ‘Apunts de viatge’, tot un èxit entre els més menuts </br><span ><h5>La inciativa permet aproximar-se a alguns dels llocs emblemàtics de la ciutat</h5></span>”

Deixa un comentari