L’Hospital d’Alzira administra remdesivir a domicili contra la COVID-19

L’Hospital d’Alzira administra a domicili el medicament remdesivir per a evitar complicacions greus per COVID-19 en pacients de risc. És un dels pocs centres hospitalaris públics d’Europa que administra este medicament antiviral en els mateixos domicilis dels pacients.

El remdesivir és un medicament antiviral que s’utilitza per a tractar la COVID-19 i que s’administra per via intravenosa en tres dosis. Des de l’Hospital d’Alzira s’utilitza de manera preventiva en pacients de risc que tenen una PCR positiva en coronavirus, amb l’objectiu d’evitar que puguen patir complicacions greus de la malaltia, que els porte a ser hospitalitzats o, fins i tot, a ingressar en la Unitat de Vigilància Intensiva. Ara bé, la Unitat d’Hospitalització Domiciliària ha sigut puntera en aplicar estos tractaments també als pacients atesos per esta unitat en el seu domicili.

En este sentit, cal destacar que, des que la Unitat d’Hospitalització Domiciliària de la Ribera va començar amb l’administració d’este medicament en casa, el març de 2022, el 94% dels 16 pacients tractats han romàs asimptomàtics a les seues cases i només un ha requerit ingrés hospitalari.

Deixa un comentari