L’Hospital de la Ribera compta amb un nou equip de PET-TC amb un valor d’1,4 milions d’euros

Compartix la notícia

L’Hospital Universitari de la Ribera ja ha rebut el seu equip de PET-TC, un dels més avançats i precisos en el diagnòstic de tumors. La Conselleria de Sanitat ha invertit més d’1,8 milions d’euros, dels quals 1,4 milions d’euros s’han destinat a l’adquisició de l’equip i 400.000 euros al condicionament de l’espai on s’ha instal·lat.

Està previst que el nou equip de PET-TC entre en funcionament el primer trimestre del 2020, després de la realització de les proves de seguretat pertinents i de l’autorització per part de Consell de Seguretat Nuclear. En este sentit, cal recordar que el darrer mes de setembre, el centre alzireny també va rebre el seu nou accelerador lineal, en què la Conselleria de Sanitat ha invertit 3,2 milions d’euros.

Esta és la primera vegada que l’Hospital de la Ribera compta amb un equip de PET-TC propi en els seus 21 anys d’existència. Està previst que el nou equip de PET-TC entre en funcionament el primer trimestre del 2020, després de la realització de les proves de seguretat pertinents i de l’autorització per part de Consell de Seguretat Nuclear. En este sentit, la gerent de l’Hospital d’Alzira, Liliana Fuster, ha assenyalat que la incorporació d’este equip “suposa un important salt qualitatiu en el diagnòstic dels pacients, ja que no serà necessari recórrer a la unitat mòbil que es traslladava fins a Alzira per a la realització d’este tipus de proves”.

Compartix la notícia

Deixa un comentari