L’Hospital de La Ribera reduix les seues emissions de CO2 més d’un 20 per cent en un any

El departament compta en un Pla Estratègic Ambiental que ha aconseguit rebaixar el consum d’energia, les emissions de CO2, el consum d’aigua i separar correctament els residus sanitaris, entre d’altres.
El Departament de Salut de la Ribera ha aconseguit reduir en un 21,35 per cent la seua petjada de carboni al 2020. Des de l’àrea de Medi Ambient en l’Hospital destaquen que el sector de la sanitat és un dels que més emissions genera. Per això, aconseguir ser el primer hospital públic d’Espanya en fer-ho és molt positiu. Entre altres coses es va modificar la flota de l’hospital per a que hi haguera més vehicles elèctrics. Una mesura que volen ampliar ara amb un programa per a que els treballadors del centre puguen compartir cotxes per anar a treballar, evitant que es generen més emissions.
També s’han dut a terme altres iniciatives com el canvi dels llums a led durant el 2021, la compra d’una nova geladora o la instal•lació de controls d’il•luminació han permès un estalvi del consum d’energia del 2,19 per cent. A més, de cara els pròxims anys estan estudiant la instal•lació d’energia solar al sostre de l’Hospital per reduir encara més les emissions que causen.

Deixa un comentari