L’Hospital de la Ribera reforça la plantilla de l’UCI

L’Hospital Universitari de la Ribera ha reforçat la plantilla estructural d’Infermeria i zeladors de la seua Unitat de Vigilància intensiva (UCI) en un 72,3% des de la reversió, duta a terme l’1 d’abril de 2018.  Este servei compta amb dos  fisioterapeutes més en exclusivitat per a esta Unitat, que no existien abans.

L’UCI de l’Hospital d’Alzira compta, en l’actualitat, amb una plantilla estructural formada  per 114 professionals, que donen cobertura als 27 llits que té esta Unitat.

Proporcionalment, la categoria de zeladors és la que més s’ha incrementat, passant dels 3 zeladors que hi havia en 2017 als 9 que existixen actualment; la segueix la categoria d’auxiliars d’Infermeria, que ha passat de 21 professionals en 2017 als 34 que s’han aconseguit després de la reversió, mentre que els infermers han passat de ser 42 en 2017 a 67 en l’actualitat. Cal destacar que l’UCI, juntament amb el d’Urgències, va ser un dels primers serveis en els quals la Conselleria de Sanitat va incrementar la plantilla després de la reversió.

Deixa un comentari