L’Hospital de la Ribera respon a les demandes dels sindicats amb una reforma i amplicació del Servei d’Urgències

Este mateix matí el sindicat CSIF denunciava la saturació del servei i el colapse dels corredors de l’Hospital amb una acumulació de 30 pacients en l’espera de ser ingressats. Precisament els objectius de la reforma, que tindrà un pressupost de quasi 400.000 euros, són pal·liar la deficiència estructural de l’Hospital i reforçar la diferenciació funcional entre pacients covid-19 dels que no ho són.

La zona que està previst ampliar se situarà en una àrea adjacent a la planta d’hospitalització Covid i estarà connectada directament amb el Servei d’Urgències. Esta zona comptarà amb una entrada independent des del carrer per a pacients COVID positius o sospitosos. Així mateix, l’àrea disposarà de 2 boxs d’exploració, 1 box per a tractaments i 4 llits d’observació per a atendre estos pacients. L’obra afectarà una superfície d’un total de 214 metres quadrats i tindrà una durada de tres mesos.

La Gerència respón així a la petició del CSIF de l’habilitació de nous espais al centre hospitalari, encara que el Sindicat continua reivindicant la contractació de més personal sanitari per a una segona onada de Covid-19. Esta acció se suma a l’establiment d’una carpa provisional a les portes d’Urgècies que ajudarà a la descongestió del servei fins que les obres finalitzen.

Deixa un comentari