L’Hospital de la Ribera vacuna 13.000 persones de la grip en les dos primeres setmanes

Dins del total, l’Hospital ha vacunat més de 1.500 usuaris de residències de la tercera edat de la comarca amb la qual cosa ha assolit l’objectiu de la Conselleria de vacunar-ne el 75% dels residents d’institucions tancades. L’efectivitat de les vacunes és conseqüència, segons l’Hospital, de la implicació dels professionals d’atenció primària.

I és que, des de l’inici de la campanya, que va començar el passat 5 d’octubre, s’han vacunat ja també al voltant de 2.000 treballadors sociosanitaris, un 16,5% més que durant tota la campanya 2019-2020. Del total de les 13.000 vacunes pertanyents al grup de risc, un 60% han sigut per a persones majors de 64 anys.

Per a dur a terme la campanya, que finalitzarà el proper 31 de gener, l’Hospital disposa d’una provisió inicial de seixanta mil dosi de vacuna i ha enviat seixanta mil cartes de citació a les persones majors de 64 anys (el grup de risc més important). Tot i això, si alguna persona pertanyent als grups de risc no ha rebut una carta amb la cita pot sol·licitar-la a través d’app GVA+ Salut i per Internet a través del web de la Conselleria de Sanitat. Escoltem la valoració del director d’Infermeria d’Atenció Primària, Carlos Herrera, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-21-d-octubre-2020_md_58266505_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari