L’Hospital té una nova ressonància magnètica que farà estudis un 30% més ràpids

L’Hospital de la Ribera ha inaugurat una nova ressonància magnètica. Es tracta d’un equip d’alta gamma que permet realitzar imatges més definides i estudis un 30% més ràpids. Ha suposat una inversió de més d’un milió d’euros per a l’Hospital però suposa un salt qualitatiu a la tecnologia d’última generació amb equips d’1.5 tesles.

La nova ressonància permet realitzar estudis d’angiografia sense necessitat d’utilitzar contrast i estudis cardiològics sense que el pacient haja d’aguantar la respiració. A més, l’equip compta amb seqüències especials que permeten dur a terme estudis radiològics a persones amb algun tipus d’instrumentació metàl·lica al cos sense que la imatge es distorsione.

Un altre dels avantatges dels equips és que compten amb llums ambientals i un molt més ampli que les ressonàncies convencionals que permetrà reduir la sensació de claustrofòbia als pacients. I també, la nova ressonància permet manipular la imatge des de la pròpia capçalera del pacient així com optimitzar l’obtenció d les imatges mitjançant algoritmes d’intel·ligència artificial. Escoltem la cap del servei de radiologia, la doctora, Eva Llopis en l’informatiu.

      informatiu-migdia-25-d-agost-2020_md_55617285_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari