L’institut José María Parra recupera el batxillerat d’arts escèniques i música

Tal com avançava Riberaexpress la passada setmana, la Conselleria d’Educació ha comunicat a l’IES José Maria Parra d’Alzira que recupera la modalitat d’Arts Escèniques i Música per al pròxim curs escolar 2023-24. Un fet que ha provocat la consegüent satisfacció en la comunitat educativa i també en l’Ajuntament.

Cal recordar que la pròpia Conselleria modificà, ara fa un any, l’oferta de batxiller d’este institut suprimint la modalitat d’Arts Escèniques i Música, després de 13 cursos d’haver-se impartit al centre.

La vintena d’alumnes afectats va preferir matricular-se d’altres modalitats al propi institut abans que desplaçar-se a l’IES Arabista Ribera de Carcaixent.

Més d’un centenar d’alumnes de l’institut alzireny es dediquen professionalment a la música i a les arts, des que s’impartix esta modalitat al Parra.

L’AMPA, que va recollir més de 2.000 signatures reivindicant esta modalitat, junt a la pressió de tot el centre i l’Ajuntament, ha vist com ara ja pot matricular-se l’alumnat de la modalitat d’Arts Escèniques i Música.

Deixa un comentari