L’Institut Valencià de Finances habilita telèfons per a les famílies afectades pels préstecs ICO de la pantanada de Tous

El conseller d’Hisenda, Arcadi España, ha realitzat una crida a tots els veïns de la Ribera que tenen un préstec de l’Institut de Crèdit Oficial derivat de la pantanada de Tous de 1982. España ha anunciat que la Generalitat habilita diversos números de telèfon perquè les famílies afectades pels préstecs ICO puguen posar-se en contacte amb l’Administració per a resoldre els expedients.

En concret, s’habilita el telèfon 96-1613207 i l’Institut Valencià de Finances, el número 96-0992544, amb la finalitat que es puga gestionar la condonació del deute.

La intenció de la Generalitat és posar-se en contacte abans que finalitze l’any amb les més de 30 famílies afectades a les quals l’ICO reclama estos deutes, per a poder recaptar tota la informació i estudiar de forma particular la possibilitat de condonar els deutes a través de l’Institut Valencià de Finances. En l’actualitat, hi ha 42 expedients sense resoldre per un import de 309.000 euros, al qual cal sumar els interessos que reclama l’ICO.

Deixa un comentari