L’Inter B Rugbi Club Alzira acaba la lliga en la quarta plaça

El conjunt més representatiu del rugbi alzireny ha finalitzat en quarta posició en la primera temporada en 2a Territorial. Després dels play-offs ha millorat la classificació obtinguda en la lliga regular, on acabà en la quinta plaça. La victòria en quarts de final contra el Tecnidex li donà la classificació per a semifinals on no va poder fer res davant el campió, l’Elx ni tampoc en la final de consolació, contra la Universitat Catòlica de València.

Els capitalins guanyaren dissabte 25-71 a causa de la dèbil defensa que va ser desbordada amb facilitat, el que es convertia en continus assajos

La part positiva de la temporada ha sigut la incorporació de diversos jugadors de tan sols 18 anys que han anat acoblant-se a mesura que avançaven les jornades.

L’última alineació de la temporada estigué formada per José Carrasquer, Javier Vicent (Capità) (56 ‘Aaron Pavia) José Alfonso Garrigós, Pau García, Vicente Camarena, Luis Dolz, Alejandro Soler, Nacho Bertomeu (33’ Abel Benavent), Juan Ignacio Calabró, Carlos Selma , Kevin Jaime, Óscar Verdú, Hector March, Vicent Pérez i Roberto Orallo (37 ‘Álvaro Carmona).

Liquidada la temporada oficial, es posen a treballar de cara a la temporada que ve on arribaran més jugadors jóvens.

Escolteu l’entrenador Juani Calabró en Àrea Esportiva (m. 2’41”).

Ir a descargar

Deixa un comentari