fbpx

Mascotes i Nadal: consells que cal tindre en compte estes dates

Compartix la notícia

En Nadal cal tindre especial cura del les nostres mascotes ja que els adornaments, els cables de la il·luminació i les flors de Pasqua podrien causar-los una malaltia. També cal anar en compte amb el raïm, les passes i el xocolate ja que són aliments tòxics per als animals.

El veterinari Adolfo Castells, indica que cal anar en compte en quins aliment els donem als animals i en quina quantitat donat que aliments típics d’esta festivitat com el raïm, les passes o el xocolate, els podrien produir una insuficiència renal. A més, hem de tindre cura amb els aliments més grassos sobre tot en les races de gossos més menuts perquè podrien provocar-los una pancreatitis. També cal tenir cura amb les flors de Nadal perquè són també tòxiques.

D’altra banda, adornaments de Nadal com ara les boles dels arbres podrien quedar atrapades als intestins de les nostres mascotes. També cal anar en compte en què no mosseguen els cables d’il·luminació perquè els podria provocar una descàrrega elèctrica. I pel que fa especialment als gats, que tenen especial predilecció pels objectes filosos, hem d’evitar les garlandes


Pots escoltar El Dia per Davant ací:

Compartix la notícia

Deixa un comentari