Més de 3.100 persones inscrites en la XV Setmana de l’Economia d’Alzira

La XV Setmana de l’Economia ja compta amb més de 3.100 persones inscrites i 5 taules completes. Amb 22 ponències i 82 participants,  Alzira tornarà a ser l’epicentre econòmic, laboral i de noves tendències digitals.

Hui ha tingut lloc la presentació de la XV Setmana de l’Economia d’Alzira, que se celebrarà del 13 al 17 de febrer al claustre de la Casa de la Cultura. A l’acte han assitit l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez; la directora d’IDEA, Carmen Herrero; el president de l’Associació Empresarial, Raül Tudela i els representants dels patrocinadors Vithas Aguas Vivas i Criptoservicios. Este gran esdeveniment, que ha sabut sobreviure a la pandèmia, situa Alzira com a referent econòmic.

La Setmana de l’Economia comptarà amb ponències sobre comerç, sanitat, turisme, projectes europeus, o ciberseguretat. Entre els ponents programats, hi trobem Carmen Calvo, Ángel Rielo, Daniel Lacalle, Karim Hallal, Andrea Vilallonga, Enric Company o Pedro Rico. Empreses, autònoms, emprenedors, periodistes, economistes i polítics compartiran experiències i promouran un clima d’aprenentatge.

A més, com ja s’ha consolidat després de diverses edicions, es comptarà també amb un espai reservat per a entrevistes laborals, on 12 empreses han ofertat 25 llocs de treball i ja s’han inscrit 120 persones. La inscripció per a participar en qualsevol de les activitats programades és gratuïta a través de la pàgina web d’IDEA o en la mateixa Casa de la Cultura d’Alzira durant l’esdeveniment. També es podrà seguir en línia.

Entre els col·laboradors i patrocinadors de la Setmana de l’Economia, hi trobem la Generalitat Valenciana, Vithas, Jenkin’s, Criptoservicios, l’Ajuntament de València, el programa de finançament Erasmus+ o Renfe Rodalies. També l’alumnat de l’Escola de Cuina El Respirall d’IDEA Alzira, que oferirà cada dia desdejuni i dinar.

La XV Setmana de l’Economia es clausurarà el dia 17 amb l’acte d’entrega dels premis de la mà del President de la Generalitat Ximo Puig i posterior sopar en la sala Cotonera Events.

Deixa un comentari