Més de 800 persones han votat ja el projecte per al jardí del memorial Luis Sunyer

Els alzirenys i alzirenyes tenen fins el 16 de juny per triar el disseny que volen per al jardí que es farà a l’antiga gasolinera Luis Sunyer. Fins a hui més de 800 persones han passat per la Casa de la Cultura d’Alzira i han votat fins a tres dels set projectes que s’han seleccionat.
Sota el lema “El nou Jardí Memorial Luis Sunyer Sanchis, el tries tu”, el passat 2 de maig es va encetar un procés de participació ciutadana, per a tribar el projecte que els agrada. Així els alzirenys i alzirenyes podrà escollir com es dissenya l’espai de la Avinguda Luis Sunyer que ha quedat després del desmantellament de la gasolinera i la descontaminació del sòl.
A la Casa de la Cultura estan exposats els set projectes resultants del concurs d’idees que va convocar l’Ajuntament. La votació és molt senzilla perquè es fa a la mateixa Casa de la Cultura i es pot votar fins a tres projectes, amb l’ajuda d’una persona que els assessora en el procés de votació.
Fins al moment han passat 813 persones per la Casa de la Cultura que han emés el seu vot. El pròxim 16 de juny es tancarà el procés de votació de la ciutadania que atorgarà als projectes presentats fins a un màxim de 80 punts, després els regidors i regidores podran votar fins a un màxim de 21 punts. Per tant, és la ciutadania directament la que elegix com serà este jardí dedicat a l’empresari Luis Sunyer.
Es pot anar a vore i votar els projectes de dilluns a divendres en horari de vesprada, de 16:00 a 21:00 hores, i dissabte en horari de matí, de 10:00 a 13:30.

Deixa un comentari